Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.03.2015 10:31 - ЕСЕНЦИЯ НА РУСКАТА КУЛТУРНА ИДЕНТИЧНОСТ
Автор: vmir Категория: Политика   
Прочетен: 4845 Коментари: 0 Гласове:
44

Последна промяна: 01.03.2015 11:49

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Сквернословията по адрес на убития Борис Немцов в комбинация с неизбежните прозренияза това, че убийците му нямат нищо общо с Путлер и неговите фенове е непосилно предизвикателство за средностатистическия човек по света. Да манифестираш безграничната си сляпа омраза към жертвата и в същото време да твърдиш, че е убита от работодателя си, за да компрометира смъртната ти омраза, е не само ирационален фундаментализъм, но и израз на парализиращ рационалността страх пред силата на житейските реалности.

А реалностите включват съществуването и на бруталната просташка безпардонност извираща от откритиеточа Чингиз хан, че за да си богат, не е необходимо нищо повече от оръжие и презрение към живота, труда  и разбиранията на умните и проспериращите. Откритие”, доказано с  пирамиди от европейски човешки глави на ограбените, имали неблагоразумието да защитят семействата и покъщнината си.

Реалността включва също и голтакът, живеещ на хиляди километри от цивилизацията, за който единственият шанс да види автомагистрала е да го изпратят да ограбва и насилва хората, които са я построили. Голтакът, най-големия страх за когото е не да умре, защото смъртта ще бъде за него спасение от непосилната мизерия, за когото по-страшно от смъртта е да не го накарат да си построи сам магистрала или прекрасните предмети и творения, които притежават цивилизованите народи. За заграбването на които не му е необходимо нищо повече от ехидното подстрекателство на главатаря му, че прекрасните предмети и творения зад граница са откраднати от него и по тази причина голтакът живее в свирепата си умопомрачителна мизерия. И като не може да нарами магистралата и да си я отнесе и простре насред родния голташки лунен пейзаж, не му остава друго, освен да заграби територията с надеждата за светло бъдеще, в което един ден по същия начин ще си грабне и кола, с която величествено да се движи напред-назад по магистралата, догато ограбените произвеждат коли и за отрочетата му.

И когато някой бъде осенен от предателскатото съмнение, че вместо да ходи да ограбва и насилва хората, той също би могъл да произвежда и твори като повечето хора по света, или нeдай Боже, се разколебае в непогрешимостта на разбойническия главатар, част от реалността е голтакът да го върне в правия път, както патриотично постъпва азиатецът с московския блядвъв филмчето тук.

А непоправими предателикато Немцов, просто си получават заслуженото, затова, че предават прекрасното дело на славния Чингиз хан. ...




Гласувай:
45



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: vmir
Категория: Политика
Прочетен: 4093159
Постинги: 672
Коментари: 10309
Гласове: 54870
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031