Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.02.2012 20:05 - Тест с мастилени петна
Автор: toxic Категория: Забавление   
Прочетен: 28603 Коментари: 15 Гласове:
21


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Тестът с мастилени петна, наричан още Роршах тест, се използва за диагностициране на психотични и непсихотични мисли в случайте, когато изследваното лице отказва да си признае открито, че е психопат. Вгледайте се във всяка от десетте карти за няколко секунди и изберете най-подходящият според вас отговор.
Сумираните резултати са в края на теста ;))

1.
image
А.Виждам лице на картата. Б.Виждам много страшно лице на картата. В.Изглежда като някакви неща, които се въртят около картата. Г.Виждам маска, или не...по-скоро цвете. Може да са и танцуващи мечки. Д.Виждам сексуално-ориентирана сцена, за която не бих желал да говоря.
2.
image

А.Виждам заешка глава. Б.Виждам заешка глава с отворена паст, която ще ме погълне всеки миг. В.Прилича ми на разляно на петна мастило. Г.Виждам тунел към друго измерение. Евентуално към Ню Джърси. Д.Двойка ескимоси на пиянска оргия. За долната част на картата наистина не ми се говори.
3.
image

А.Двойка танцьорки с по един ампутиран крак. Б.Двойка еднокраки канибали, които се бият за жертвата си. В.Изглежда като картата на Италия след бомбена атака само че наобратно. Г.Прилича на резултат от ДНК тест с разделени фенотипи. Д.Прилича ми на оная яка фантазия след най-лошото ми напушване на концерта на Sexy Death Mashine. 
4.
image

А.Това е пеперуда, размазана на две от ботуш. Б.Изглежда като че ли Вселената избухва и ще се стовари отгоре ми след секунда. В.Хах! Е това вече определено е мастилено петно. Г.Прилича на разрез на нещо, гледан под микроскоп или нещо подобно. Д.Сякаш някой се съблича пред мен. Хе хе!
5.
image

А.Виждам глава на пухкаво сиво коте. Б.Виждам очите на Сатаната, изпълнени със зла, изгаряща омраза към душата ми. В.Това е голяма неопределена форма от върха към центъра. Прилича на петно от мастило малко преди да попие. Г.Прилича ми на някой ударен от високоскоростен влак на бъдещето с около 100 000 км/ч. Д.Не мога да кажа на какво ми прилича. Мама не разрешава да употребявам тази дума.
6.
image

А.Виждам чудовище, което се е надвесило да изяде безпомощно пухкаво кученце. Б.Изглежда ми като сърце, изтръгнато от гърдите на жертвата, все още пулсиращо. (Не съм съвсем сигурен за последното.) В.Е това петно вече на нищо не ми прилича. Може ли отидем да обядваме? Г.Прилича ми творба на свърнадарено дете-индиго с мозъчни увреждания, русувана в час по модерни изкуства. Д.Прилича ми на двама души, които правят секс. Не че знам как изглежда това.
7.
.image

А.Прилича ми на глава на коте. Не, чакай - на зайче. Исках да кажа на прилеп...Ох, по дяволите, предавам се!!! Б.Виждам два зли градински гнома, които се шпионират един друг. В.Виждам нещо неопределено, неясно и разкривено. Мисля, че това е всичко. Г.Изглежда като конфликт между моето Его, подтискано от Супер Его-то ми, направен с mirror image от некадърен Фотошоп маниак. Д.Леле, наистина ми се иска да се гушна под чаршафите като гледам това! 
8.
image

А.Виждам листо. Или някакви диви животни, които се катерят по стената в някаква пещера. Б.Страшно прилича на разтворената паст на Пришълеца. Може и да е на Хищника. Отдавна го гледах този филм. В.Мисля, че това е същата карта като номер 4. Или може би номер 5. Г.УаУ! Напомня на рентгенова снимка на гръден кош. Да, определено е гръдна рентгенография. Д.Изглежда като нещо мноооого sexy. Heheh 

9.

image

А.Прилича ми на чудовище. Дръжте ме, изплаших се! Б.Не знам какво е, но не искам да го срещам в тъмното. В.Това е нещо като бившата ми жена. Рано сутрин. Г.Това е Дяволът, който иска безсмъртната ми душа. Не можеш да ме заблудиш, изчадие Адово! Д.Хахаха, разлюлени цици. loloolol
10.
image

А.Виждам размазана жаба на високоскоростна магистрала в час пик! Б.Убий всички, трябва да ги убия всички!!! В.Изглежда като нещо смътно, неопределено , неясно и наистина неописуемо! Г.Този образ е копи-пейст и адвокатът ми ще бъде незабавно уведомен! Д.Това изглежда като размазано жълтеникаво петно върху чаршафите ми! Ouch!
Резултати:

Преобладаващи отговори А Никога не се предавате и отказвате да се задоволите с нещо различно от най-доброто. С други думи - никога не млъквате. Имате пристъпи на адекватност, но те  са рядка находка. Не бихте могли да налеете чаша вода в ботуш дори с инструкции, написани на тока му. В работата си рядко проявявате съчувствие  и то само към някой, който се справя по-зле от вас. Което означава - към почти никого. Личното ви мото е "Надявай се на най-доброто, подготви се за най-лошото". Базирайки се на това, което вече знаем за вас, ще ви трябва доста подготовка.

Преобладаващи отговори Б Имате позивна нагласа към почти всяко нещо, което е безкрайно глупаво и ужасно дразнещо за всички около вас. Нагласата ви за добре свършена работа се състои в това да наблюдавате другите как работят. Личното ви мото е "Аз трябва да бъда себе си", но страшно много хора около вас биха се радвали това да не е така.

Преобладаващи отговори В Мразите баща си, майка си, всичките си съседи, колеги и приятели. Изобщо всички, които някога са се осмелили да помислят, че сте неспособен глупак. Основната ви функция на работа е да служите за лош пример и в това се справяте много, мноого добре. Мечтата ви е да бъдете топ-менижър в преуспяваща компания. Това изглежда малко вероятно, тъй като рядко напускате мазата на апартамента на родителите си. Личното ви мото е: "Всичко, което не ме убива ме прави по-силен", което е пълна безмислица. Това, което не ви убива ви наранява доста и ви кара да пищите с глас.

Преобладаващи отговори Г Всички ви харесват. Може би защото животът ви е такава каша, че всеки се чувства облекчен, че не е на ваше място. Приятелите ви (и двамата) ви смятат за пълен смотаняк. Но докато продължавате да им купувате бира те ще бъдат вярно до вас. Работите рядко и с нежелание. Дори ако една работа би отнела 10 минути, вие бихте препочели да изчакате 5 години докато я автоматизират. Личното ви мото е "Танцувай сякаш никой не те гледа!" Това е страшно тъпо. Намерете си по-добър девиз! Като например "Безцветните зелени идеи спят яростно". Никой няма идея какво по дяволите означава това.
Преобладаващи отговори Д Мислите, че всеки иска да ви прецака и това е абсолютна истина. Мразите работата си, но не бихте я напуснали, защото няма да намерите друга, където задълженията ви да включват дрямка и сърфиране в интернет. Личното ви мото е "Аз съм Ок, Ок съм!" Повярвайте ни, нищо не е по-далеч от истината.  



Гласувай:
21



1. borjanmljakov - На мен повечето ми приличат илюстрации към стикотворения на блогерката
28.02.2012 20:26
малчанияотнадежда. Това добре ли е?
цитирай
2. zoom - :(((
28.02.2012 22:26
Аз дълго време се лекувах, но и това не помогна. А беше толкова самотно, студено и бяло :(((
цитирай
3. анонимен - zoom,
29.02.2012 01:22
кукундрел си беше, кукундрел си остана.
цитирай
4. tutankhamon661 - toxic
29.02.2012 11:17
Вчера попаднах на един странен блог в друг сайт. Авторът обясняваше как е жертва на заговор. Следят го не само световните служби, но и роднините му. Постоянно му се карали, че това или онова не бил свърши /няколко пъти го повтаря - явно му е травма/. Като дете го подигравали, а за негов ужас това продължавало и сега. Случайни хора на улицата споменавали без повод името му и говорели за събития в неговия живот, които той самият не помни.
Признава, че говорещите като него са смятани за луди, но несправедливо, защото не бил длъжен да живее според чужди правила.
Съвсем добронамерено го попитах дали е разглеждал варианта, че наистина е луд. До момента не е одобрил коментара.
цитирай
5. анонимен - Донякъде познаваш. Мразех баща си ...
29.02.2012 12:26
Донякъде познаваш. Мразех баща си защото ме биеше, когато преджобя портфейла му. И сега не мога да си обясня защо не млатеше майка ми, след като тя правеше абсолютно същото. При това съвсем открито. Приемах я за конкуренция, която ми отнема възможните ползи. После й простих. Все пак е мама.
цитирай
6. tutankhamon661 - 5. анонимен
29.02.2012 13:10
анонимен написа:
Донякъде познаваш. Мразех баща си защото ме биеше, когато преджобя портфейла му. И сега не мога да си обясня защо не млатеше майка ми, след като тя правеше абсолютно същото. При това съвсем открито. Приемах я за конкуренция, която ми отнема възможните ползи. После й простих. Все пак е мама.


Не се кахъри! Представи си, че и майка ти можеше да те бие. Не е ли по-зле?
цитирай
7. muerte - Далече си от истината.
29.02.2012 13:19
Или поне този, който е написал статията. Тестът на Роршах никога не се изчерпва с отговори 1; 2; 3; или 4. Той е отворен и можеш да видиш каквото си поискаш в петната. Точно и затова не всеки психолог пуска Роршах при изследване. Трябва специално да си изучавал Роршах, за да може да коментираш отговорите на пациентите си.

П. п. Спомних си филма Армагедон и култовата сцена в която Стив Бушеми обясняваше на доктора: "На тази картинка виждам цици. На тази, жена с големи цици, а на тази, докторе, си ти, ама с цици!!!"
цитирай
8. tutankhamon661 - 7. muerte - Далече си от истината.
29.02.2012 13:40
muerte написа:
Или поне този, който е написал статията. Тестът на Роршах никога не се изчерпва с отговори 1; 2; 3; или 4. Той е отворен и можеш да видиш каквото си поискаш в петната. Точно и затова не всеки психолог пуска Роршах при изследване. Трябва специално да си изучавал Роршах, за да може да коментираш отговорите на пациентите си.

П. п. Спомних си филма Армагедон и култовата сцена в която Стив Бушеми обясняваше на доктора: "На тази картинка виждам цици. На тази, жена с големи цици, а на тази, докторе, си ти, ама с цици!!!"


Виждам, че си запомнил циците. Браво, браво!
цитирай
9. cefulesteven - В повечето случаи това, което ви...
29.02.2012 13:40
В повечето случаи това, което виждах беше доста различно от изброените като възможни отговори.
Едно кентавърче даже много ми хареса. На въпрос 5 е. Повечето образи в които има нещо чудовищно ме разсмиваха. Малко като в пародия на хорър - филм.
цитирай
10. u4itelka - Психосюрреализъм
29.02.2012 15:38
:-D
цитирай
11. toxic - Have fun
29.02.2012 17:18
Тестът е абсолютна шега и затова е в този вид.

borismlqkov, ами...не знам :))) Имаш ли чувството, че стиховете й са се надвесили над теб и ще те ухапят всеки момент?

zoom, не си попаднал на добър лекар. тези хора имат повече дрога от сръбски наркокартел и можеше да те прати в небесата, без да е студено и бяло :)

Фараоне, много странен случай. Имах един такъв в предния пост. Чудеше се къде му изчезват коментарите.

cefulesteven, това е тест-пародия, затова са дадени готови отговори. Много му се смях и го преведох, с леки съкращения. Но който и да го е писал добре е отразил идеята. :)
цитирай
12. abadonka - Ха, ха!
02.03.2012 01:36
На този тест каквото и да отговориш няма спасение, накрая все излиза нещо лошо :-)
цитирай
13. анонимен - Това си е абсолютно вярно.
15.10.2012 12:56
abadonka написа:
На този тест каквото и да отговориш няма спасение, накрая все излиза нещо лошо :-)

Ако ме освидетелстват въз основа на този тест някой ден ще го оспорвам.Ама работа ,така се старах и пак излязох шантава.
цитирай
14. анонимен - купить сумку для девочки
25.10.2012 08:51
Доброго времени суток!У меня есть новость магазину он-лайн Тогда читайте новость - <a href=http://hotbomb.ru/user/thutrasia/>сумка кубик рубик купить </a> сумки женские интернет магазин недорого <a href=http://files-tube.org/user/Neelfdropolve/>демисезонное пальто </a> киев мужская бижутерия <a href=http://advwords.ru/user/Nakyamalaylef/>бижутерии интернет-магазин </a> распродажа спортивной обуви ... Всем пока рад был сообщить...
-====-
Discount 10% - <a href=http://erste-kamagra100mg.webstarts.com/>Kamagra Oral Jelly australia </a> - Oral Jelly suppliers Europe Kamagra pills Oral Jelly 100mg australia Kamagra pills where can I purchase Kamagra Online without prescription :.Kamagra Online France .: Discount 10% - <a href=http://now-kamagra-100mg.blog.hr/>Kamagra 100mg canada pulmonary hypertension </a> - Kamagra Oral Jelly orange pineapple
цитирай
15. malta06 - въпрос
17.08.2013 22:28
здравейте, бих искала да попитам ако човек дава съвсем други отговори/казва, че вижда друго на картинките/, какво означава?
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: toxic
Категория: Забавление
Прочетен: 1287577
Постинги: 77
Коментари: 1398
Гласове: 2182
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031