Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.04.2012 17:20 - Мостът на трола
Автор: toxic Категория: Забавление   
Прочетен: 34402 Коментари: 61 Гласове:
35

Последна промяна: 25.04.2012 17:23

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
   Две години по-рано...
След Третата тролско-хейтърска война всичко беше мъртво. Нищо не растеше, нищо не живееше. Хейтърската радиация около руините на Френдоград би убила динозавър само за няколко секунди. Стотици профили бяха изтрити в тази война и не малко Невинни Потребители паднаха като косвени жертви. Накрая стените на Френдоград не издържаха и от него остана само бяла пустиня с надпис: Error 404.
- Къде, къде ще живеем сега? – ревяха в глас тролите, а няма по-грозна гледка от разплакан трол - Всеки трол има нужда от мост, под който да мизерства. От където да изскача неочаквано и да плаши Невинните Потребители със снимки на повръщано. Да ги отвращава с гадни коментарчета, да сее лъжи и интриги по техен адрес. Иначе, ние троловете ще изгубим смисълa на безмозъчното си съществуване и ще изчезнем.
- Да се завърнем в Реал Лайф? Отдавна не сме били там, може да ни хареса. – плахо предложи Хиената. - Всеки път, когато лъжа, че ми плащат по 5000 евро на месец и им показвам снимки на фалшиви чекове и самолетни билети се разплаквам при мисълта, че можеше да е истина, ако не бях толкова тъп.
- В Реал Лайф?! – изпищяха в глас всички тролове – Ти полудя ли, бе? По-добре смърт, отколкото Реал Лайф. Нали знаеш, че в момента в който се покажем там ще ни наритат задниците и ще ни покажат колко сме незначителни.
- Последният път, когато бях там ме нарекоха “пъпчив смотаняк”. Караха ме цял ден да нося торби с цимент, а накрая ме изхвърлиха и не ми платиха. Не се връщам там. - отсече един световно неизвестен трол някъде от задните редици.
- А мен една мадама ме излъга, че ще ми пусне. Заведох я на най-скъпарското място, пихме по две питиета, за толкова ми стигна месечната заплата. После отиде до тоалетната и не се върна повече. Мразя Реал Лайф! – измрънка Панто Гробаря.
   - Реал Лайф е вреден за трола. В Реал Лайф троловете живеят кратко и умират в нищета. Не искам да умра в нищета! – хлипаше Черната мишка, а сълзите се стичаха по бялата му брада и капеха по томчето на Ноам Чомски, което беше откраднал от библиотеката за късмет. Специалитетът на Черната Мишка беше да обърква Невинните Потребители с безумни коментари. Вземаше няколко цитата на известни личности, разбъркваше отделни фрази от тях ги по случаен начин и добавяше думата “епистоларен” като черешка на коментара. За да не го разпознават отвреме на време сменяше “епистоларен” с “оксиморон”.
  - Изслушайте ме, деца мои – извиси глас Учителят – от години съм принуден да пребивавам по неволя в Реал Лайф. Понасям го достойно, защото не мога да го променя. Това място е прокълнато и обречено. Попитайте Бале, ако беше толкова хубаво, щеше ли да виси под Моста на троловете във Френдоград вече десета година? Единственото ми удоволствие в Реал Лайф е да напиша някоя двойка и да се разкрещя на децата. Струва ли си да се живее за това? 
  - Глупаци! – изрева трол-командерът Ебале. – Колко пъти великият Ебале ви е набивал канчетата! Вие сте позор за тролската раса и не можете да обидите дори блогърката РаннаПролет4222. Мирно и се стЕгни! За наказание всеки от вас да прочете по 20 стиха на Поетесата и да й напише хвалебствен коментар!! 
- Не, не, само стихове не!!! – разпищяха се троловете. – още ми бучат ушите от последният път!
- Тихо! – удари с юмрук по клавиатурата Великият Ебале, плешивото му теме почервеня и единствените два косъма на него се разлюляха от вълнение.- Колко пъти съм ви казвал, че Реал Лайф не съществува! – продължи по-спокойно той, а дългият му нос закима в знак на съгласие. Поради размерите си носът на Бале водеше свой собствен живот, но понякога, макар и рядко бяха на едно и също мнение.

  - Виртуалът е истинската реалност, така както пъпката на задника си, която ви показах е реална. Нещастни промити мозъци, ако имаше Реал Лайф, аз първи щях да съм го намерил и да съм най-големия гъзар в него! Какво знаете за Реал Лайф? Че там хората са щастливи и водят пълноценен живот, имат семейства, приятели и не познават скуката и отегчението на безсмисленото тролско съществуване? Някой от вас, някога да е срещал такива хора? “Бабини диветини”, искам да кажа “Тролини бюлетини” – това е реал лайф. Измислица на изкуфели дъртаци, с която плашат малките тролчета. Но ние не сме малки тролчета, ние сме Легион! От днес нападаме ново място – Глог.бг и там ще построим нашият нов Мост, под който да мизерстваме. Тези от вас, които не успеят да направят нужното количество профили до довечера ще бъдат прогонени да тролят в Откровение, Буквите или Хулите. И ако някой от вас се опита да разпространява сектата "Реал Лайф", аз лично ще го вържа на фльонга. Обявавам изкукалия даскал за личния ми шут и го назначавам за мой постоянен г*золизец, докато не ми хрумне нещо друго.
- Да живее великият Ебалее!!! Да изкъртим глог.бг! Напред!!! Иаааахххуууууу!!! – избесняха троловете и за юрнаха към log-in границата на glog.bg, която от години си стоеше неохранявана и беззащитна, а някои от граничните модератори открито бяха на страната на троловете и хейтърите.

 Но както казват блог-мъдреците: няма пълно щастие. Зад пределите на глог.бг ги чакаше Шерифа, кошмарът на тролската измет. За страданията на тролската напаст и приключенията на Шерифа можете да прочетете
ТУК. 

The End
of this blog

Powered by Toxic


Тагове:   шериф,   интернет,   трол,   хейтър,


Гласувай:
36



1. u4itelka - Страхотно!
25.04.2012 18:58
цитирай
2. анонимен - Аз
25.04.2012 19:15
обичам да ce бия, но само докато се включи шерифа. После бягам щото многоооо оххх... :(
цитирай
3. u4itelka - обичам да ce бия, но само докато се ...
25.04.2012 19:39
анонимен написа:
обичам да ce бия, но само докато се включи шерифа. После бягам щото многоооо оххх... :(

Шерифа нещо се губи напоследък. Много жалко, защото съм му голяма фенка. Дори в час по физкултура използвам с образователна цел записи на неговите акробатични номера.
цитирай
4. toxic - ан2
25.04.2012 19:48
анонимен написа:
обичам да ce бия, но само докато се включи шерифа. После бягам щото многоооо оххх... :(


Вярвам ти. Шерифът може да ти промени ДНК-то с един удар.
цитирай
5. toxic - u4itelka,
25.04.2012 19:53
не се губи, поверили са му мироопазваща мисия от ООН с международно значение и няма време за незначителни трол4ета.
Привет и да не пишеш много двойки! :)
цитирай
6. анонимен - Яж лайна!
25.04.2012 20:11
Яж лайна!
цитирай
7. toxic - ан6
25.04.2012 20:40
анонимен написа:
Яж лайна!


хах за първи път виждам трол да иска да раздели храната си с някой. Много мило, но не, ще си остана на ягоди.
цитирай
8. sherif - Благодаря за изчерпателния доклад!
25.04.2012 21:29
Реших да полюбопитствам и отскочих да видя как са продължили събитията. Казвам ти, голяма трагедия.
От руините на Третата тролска война изпълзяло някакво гущероподобно същество със странното име Учител. То решило да се прекръсти на Дяволгей Първи Неутешимият и се самопровъзгласил за едноличен владетел на Царство Блогбегея.
Засега ще спра дотук, понеже още събирам оперативни данни.
Хайде, тръгвам, че Дяволгей Първи отново зарежда блогартечницата и пак ще напада невинни хора.
цитирай
9. анонимен - Много точно описание на случващото се Тук!
25.04.2012 21:55
Поздравления!
цитирай
10. termostat - Авторката нещо се е объркала. нищо общо с истината.
25.04.2012 22:05
цитирай
11. анонимен - токсик бъд смелл фюмс
25.04.2012 23:46
токсик бъд смелл фюмс
цитирай
12. анонимен - Всички изброени са и хейтъри:)
26.04.2012 13:00
http://www.youtube.com/watch?v=jbpqeDGgiwA

Има и тролове , които са добрички, но хейт и трол е...трака м*мата:)
Ебале го измислих аз и искам патент:Р
Не видях да пише за мен, но от смях не можах да се съсредоточа:))
цитирай
13. анонимен - :)))))))))))))))
26.04.2012 13:01
:))))))))))))))))
цитирай
14. lostov - хахахахахаххахахаха.. добър отговор!!!!
26.04.2012 13:03
toxic написа:
анонимен написа:
Яж лайна!


хах за първи път виждам трол да иска да раздели храната си с някой. Много мило, но не, ще си остана на ягоди.
.


цитирай
15. lostov - Ей браво!!!! :)
26.04.2012 13:12
Искрено се забавлявах докато четях това!!! Много точно описано и интерпретирано. А може би и приликата с действителни лица и събития да не е толкова случайна... В интерес на истината вчера ми дойде вдъхновението и си направих труда да пиша за троловете в интернет (даже един от троловете в тази история е споменат). Ако някой се интересува - да заповяда да прочете. И не се опитвам да си рекламирам блога, а просто споделям моето мнение по темата за троловете... Браво toxic - keep it that way! Успех!!! Успех и на всички блогери, които заставаме зад каузата!
цитирай
16. анонимен - Още се хиля...:)))))
26.04.2012 13:17
Още се хиля...:)))))
цитирай
17. анонимен - Къде се загубихте толкова време?
26.04.2012 13:21
Шерифа да вземе пример от Али. Така трясна с една базука Пантото, че той си загуби образа. А по Учителя полепнаха трайни педофилски лекета.
цитирай
18. анонимен - Панто няма нужда чак от базука, все ...
26.04.2012 13:35
Панто няма нужда чак от базука, все едно да вадя Калшник за комар, Панто е типичния трол, колкото е отворен в нета толкова залупен реално:)
Учителя Даскала ли е? Той е реален хейтър, от новото поколение хейтъри , мутирал от известно време поради неудачите му с жените:)
цитирай
19. анонимен - Направих така, че колкото може п...
26.04.2012 14:01
Направих така, че колкото може повече хора да прочетат това, много е яко:)))Надявам се автора/ката няма нищо против:))
цитирай
20. blackpredator - Хех,
26.04.2012 15:30
Протезата /мост/, която слагаш на Тутана, няма да го направи епистоларно дъвчещ.
С тия молари в cortex-са, усмивката и на двама ви, все ще е украсена с кариес...

Оттам и дъвченето...
цитирай
21. анонимен - хора, задръжте го митко-кеца още ...
26.04.2012 15:59
хора, задръжте го митко-кеца още малко пред компа, моля ви! жена му ми духа в другата стая, докато той е на компа и пише глупост след глупост, трябва ми още малко време и свършвам, задръжте го още малко, да не вземе да влезне в стаята и да ме прекъсне, че много, ще се ядосам и, ще изяде боя, а ще го карам и да довърши започнатото от жена му! много мразя, когато някой ме прекъсне точно преди да свърша, ставам много лош, за това ви моля да го задържите още малко пред компа, да не отнесе боя, а и работата, ще трябва да довършва!
цитирай
22. анонимен - ан.21
26.04.2012 16:32
Безинтересна еротична фантазия...не се ли схвана жената на Митко, по една случайност ли наричаш ръката си ''жена на Митко- кеца''???
Хубаво, мразиш, но мрази като пич, не като п*тка...Явно родителите на хейтърите са по- ужасни и от децата си - ан21...кой от родителите ти Анчо е по извратен и от кой наследи хейтването???
цитирай
23. анонимен - 21. анонимен - хора, задръжте го митко-кеца още ...
26.04.2012 16:48
Майтап да ти скръцне че висиш пред компа :D:D:D

...
За поста много се смях. :)
цитирай
24. анонимен - alllyalllyallly - ан.21
26.04.2012 16:57
бульо, кой пък те мрази теб ма? )))))
ти си толкова проста и смотана, че ставаш само за подигравки.
елементарницооооооо! :)))))))
цитирай
25. анонимен - Майтап да ти скръцне че висиш пред ...
26.04.2012 16:58
анонимен написа:
Майтап да ти скръцне че висиш пред компа :D:D:D

...
За поста много се смях. :)



Майтап да ти скръцне че висиш пред компа :D:D:D

ей туй горе, не можах да го рАзбера! аз реших да ви помолим за услуга, докато тя ми правеше такава, без ръце!
цитирай
26. анонимен - бульо, кой пък те мрази теб ма? ))...
26.04.2012 17:00
анонимен написа:
бульо, кой пък те мрази теб ма? )))))
ти си толкова проста и смотана, че ставаш само за подигравки.
елементарницооооооо! :)))))))


бульо си ти бе, мухльо или майка ти!
пс. и не съм алиалиали
цитирай
27. анонимен - путанкамон ли е писал тоя пост, н...
26.04.2012 17:02
путанкамон ли е писал тоя пост, някой знае ли?
цитирай
28. анонимен - ХА ха ха ха ах мразят ме недоебани ...
26.04.2012 17:12
ХА ха ха ха ах мразят ме недоебани застарели бургаски даскали:)) Мразят ме кухи лейки жени, мразят ме гейчета...ти от кои си рустаме?:))
цитирай
29. анонимен - До Русти! Разберете се с този дето ...
26.04.2012 17:15
До Русти!
Разберете се с този дето те мрази, иска да те опъне, като се разберете му кажи да не ме търси повече...не ме интересуваш.Каза, че ще ти купи нова тениска , но няма смисъл, на грозно магаре и златен чул не му отива...
И докато преподаваш на Панто граматика, не го пипай, че е грозно ....извратено!
цитирай
30. анонимен - Гергино,
26.04.2012 17:18
щом ти изнася на подигравката да викаш мразене-ОК :))))))
Буля, хем си проста, хем си грозна, хем си дърта. За смях си в блога и за кашмер :)))
цитирай
31. анонимен - ХА ха ха ха ах мразят ме недоебани ...
26.04.2012 17:18
alllyalllyallly написа:
ХА ха ха ха ах мразят ме недоебани застарели бургаски даскали:)) Мразят ме кухи лейки жени, мразят ме гейчета...ти от кои си рустаме?:))


аз съм от, мъжете лелки, али!:)
цитирай
32. анонимен - щом ти изнася на подигравката да ...
26.04.2012 17:21
анонимен написа:
щом ти изнася на подигравката да викаш мразене-ОК :))))))
Буля, хем си проста, хем си грозна, хем си дърта. За смях си в блога и за кашмер :)))


а ти си за кадем, рустаме! я да те питам, останал ли ти е поне един зъб в устата за кадем?
цитирай
33. анонимен - ха ха Ухааа това ми хареса:))
26.04.2012 17:24
анонимен написа:
щом ти изнася на подигравката да викаш мразене-ОК :))))))
Буля, хем си проста, хем си грозна, хем си дърта. За смях си в блога и за кашмер :)))


Но май си изкърти клавиатурата:)) Грозна съм, дърта съм, смеят ми се Рустаме, но не съм жалка картинка като теб, теб те съжаляват:)))
Може ли да покажа как само преди месеци ме обичаше този жалък Учител?
Но откакто се залюби с детето Панто...аз станах омразна:(((
п.п. Панто БЛАГОДАРЯ ти детенце, че ме отърва от извратената любов на този Учител...и не му давай да те пипа....извратено е, може да ти бъде дядо...
цитирай
34. анонимен - ан.31
26.04.2012 17:25
И аз те обожавам:)))
цитирай
35. анонимен - Аде бе Рустамчо докато измислиш по- ...
26.04.2012 17:33
Аде бе Рустамчо докато измислиш по- цветуща обида ще се стъмни:)))Пиши си тук, аз отивам с Теди насам натам:) Хубаво е времето...а ти плюй по монитора и си фантазирай колко съм грозна, колко съм дърта и ми се смей, защото се чувствам отлично и съм щастлива:))))
цитирай
36. анонимен - Буля, показвай каквото искаш.
26.04.2012 17:33
Кой ще повярва на луда?
цитирай
37. krotalka - Май разпозналите се в горенаписаното, не смеят да влязат с НИК-овете си?!
26.04.2012 19:39
Като мишки се промъкват и плюят анонимно! Що така бе?!
цитирай
38. sherif - Шерифа да вземе пример от Али. Така ...
26.04.2012 19:40
katana написа:
Шерифа да вземе пример от Али. Така трясна с една базука Пантото, че той си загуби образа. А по Учителя полепнаха трайни педофилски лекета.

Наистина го нокаутира. Браво на нея :))))))
цитирай
39. sherif - Панто няма нужда чак от базука, все ...
26.04.2012 19:42
alllyalllyallly написа:
Панто няма нужда чак от базука, все едно да вадя Калшник за комар, Панто е типичния трол, колкото е отворен в нета толкова залупен реално:)
Учителя Даскала ли е? Той е реален хейтър, от новото поколение хейтъри , мутирал от известно време поради неудачите му с жените:)

Има един Учител, който обича да мъчи деца. Също и блогъри с присъствието си в нета :)))))
цитирай
40. sherif - Хех,
26.04.2012 19:44
blackpredator написа:
Протезата /мост/, която слагаш на Тутана, няма да го направи епистоларно дъвчещ.
С тия молари в cortex-са, усмивката и на двама ви, все ще е украсена с кариес...
Оттам и дъвченето...

Протеза, мост ........ изкуствени челюсти, побелели коси ...
Моля, не ни дърпай в свои води :))))))
цитирай
41. sherif - путанкамон ли е писал тоя пост, н...
26.04.2012 19:47
анонимен написа:
путанкамон ли е писал тоя пост, някой знае ли?

Ако имаш предвид Тутанкамон, мога да го попитам, когато се видим.
Иначе скромното ми е мнение е, че той не умее да пише толкова хубаво. Само Tоксик го може.
цитирай
42. анонимен - Рустиииииииииииииии подозирам, ...
26.04.2012 20:02
Рустиииииииииииииии подозирам , че докато бях навън си ми гледал снимката и си се пипал ....извратен копелдааак!!!

Буля ти! Не съм анонимна луда, а ти си анонимен глупав и смешен!! А ти си е смехотворен, глуповат бивш милиционер и сегашен даскал, комбинацията е Глъмундер:))
цитирай
43. анонимен - Свилене гледай клипа в моя профил за ...
26.04.2012 20:11
Свилене гледай клипа в моя профил за хейтърите...смятам, че децата които учиш и родителите им трябва да знаят какъв перверзен разгонен глупак ги обучава...Ако искаш сам им покажи какво е учител- хейтър и после и аз...скоро имам път към Бургас и смятам да посетя шефката ти. Налагаш ми първо сексуален тормоз, после хейтърски тормоз с цел злепоставяне. Както не мога да бъда убедителна с факти и доказателства...дано се сещаш, че тоя хейт към мен не съм рекла не съм го прекратила...няма да те съдя, ти си имаш достатъчно врагове...но ще разбереш, че няма ненаказано зло...пък ти обясни защо се оплаквам от теб...кажи , че съм дърта грозна и съм ти буля...дано ти повярват:)) Извратеняк, с мара сте на един кантар...питай Ценка защо....просто лекьосано малоумно селско даскалче...
цитирай
44. анонимен - Hа всички ще пиша двойки, бездар...
26.04.2012 20:41
Hа всички ще пиша двойки, бездарници такива. Поправителен за вас!
цитирай
45. анонимен - Смятам, че е крайно време да инфо...
26.04.2012 21:06
Смятам, че е крайно време да информирам който трябва за изцепките на Свилен Цъгов. Няма какво да пиша тук, има си органи които ще преценят имат ли основание за оплакване. Освен това Свилен имаше възможност да ме остави на мира до сега, но не иска, все повече и повече ме притеснява и смятам, че трябва да бъде усмирен. Не съм лудис да заплашвам, смятам да уведомя който трябва. Трол, хейтър или даскал му е призванието...Ще поискам всички обиди от инвестор , чрез НСБОП и смятам, че няма да ми откаже...като му щракнат белезниците да върви да обяснява луда ли съм, буля ли съм, дърта ли съм, каква съм и с какво право ме преследва вече 2 години, преди във френдс, сега тук...Я да те видим като си бил милиционер дали има причина за оплакване и до колко основателна е причината...Все пак вижте клипа в моя профил за хейтърите , няма анонимност в нета, за заплахи и тормоз намират и питат Защо...?
цитирай
46. sullltan - Най-после!
26.04.2012 21:50
Исках да пиша интересни работи, но не знаех от кой да се уча. Cега вече имам пример и ще го следвам неотлъчно. Благодаря ти, драга Токсик!
цитирай
47. анонимен - Токсик, Токсик,
27.04.2012 01:07
подходяща аудитория
цитирай
48. анонимен - подходяща аудитория На теб няма ...
27.04.2012 02:55
анонимен написа:
подходяща аудитория

На теб няма да ти е интересно тук. Hе възнамеряваме да обиждаме неизлечимо болни. Просто не сме толкова извратени.
цитирай
49. toxic - Авторката нещо се е объркала. ...
27.04.2012 10:08
termostat написа:

Авторката нещо се е объркала. нищо общо с истината.

Рустаме, това е комично фентъзи, не справка до НСИ. Някои от детайлите обаче са си чистата истина :)
цитирай
50. toxic - Али, доста сте се поразхвърляли ...
27.04.2012 10:14
Али, доста сте се поразхвърляли тук. Не си заслужава времето :)
БП, десет от десет жени харесват Шерифа, а не блекпредатор и идеалист, това боли, разбирам те :)))
цитирай
51. toxic - Исках да пиша интересни работи, но ...
27.04.2012 10:16
sullltan написа:
Исках да пиша интересни работи, но не знаех от кой да се уча. Cега вече имам пример и ще го следвам неотлъчно. Благодаря ти, драга Токсик!

О, не. Шерифът е дъ бест, аз само се придържам към духа на сагата.
цитирай
52. toxic - токсик бъд смелл фюмслет ме гес- ...
27.04.2012 10:17
анонимен написа:
токсик бъд смелл фюмс

лет ме гес- йор гърлфренд пентс ар "реър дроп"
цитирай
53. toxic - sherif,
27.04.2012 10:21
sherif написа:
Реших да полюбопитствам и отскочих да видя как са продължили събитията. Казвам ти, голяма трагедия.
От руините на Третата тролска война изпълзяло някакво гущероподобно същество със странното име Учител. То решило да се прекръсти на Дяволгей Първи Неутешимият и се самопровъзгласил за едноличен владетел на Царство Блогбегея.
Засега ще спра дотук, понеже още събирам оперативни данни.
Хайде, тръгвам, че Дяволгей Първи отново зарежда блогартечницата и пак ще напада невинни хора.


Брех, Неутешим ясно, Гей - разбирам, ама дявол... защо, като е обикновена тиква. Шефе, поканиха ни на Сървайвър в Карибите без тролове. Приех от твое име, ще се видим там :)))
Весели почивни дни!
цитирай
54. анонимен - БП
27.04.2012 10:24
хаха, така си е. убавец и умник най-вече!
как няма да го аресват!?

разочароваш ме. трудно някой би ме сбъркал с икономиста.
цитирай
55. muerte - Интересна заемка от Пратчет.
27.04.2012 11:11
Добре се е получило - поздравления! Но вятъра, който правиш на други блогъри звучи тъпо. Още повече, че като попрочетеш малко може да се окажат профили на един и същи човек. Няма нужда от такива податки - инфантилно е някак си.

Иначе още веднъж - поздрави за постинга и най-вече за това, че си се сетил/а за Пратчет.
цитирай
56. tutankhamon661 - 55. muerte - Интересна заемка от Пратчет.
28.04.2012 11:18
muerte написа:
Добре се е получило - поздравления! Но вятъра, който правиш на други блогъри звучи тъпо. Още повече, че като попрочетеш малко може да се окажат профили на един и същи човек. Няма нужда от такива податки - инфантилно е някак си.
Иначе още веднъж - поздрави за постинга и най-вече за това, че си се сетил/а за Пратчет.


Сериозно ли смяташ, че лепенето на такива етикети е правилно и вярно? Аз го намирам за абсурдно, понеже в литературата е изписано толкова много, по толкова различни теми, че две букви да драснеш, задължително ще напомниш нещо познато. Кое точно, зависи не от автора, а от това какво е прочел и на кое е фен читателят. Ти се сети за Пратчет. Аз бих могъл да посоча примерно “Под тигровия мост” на Карл Mай – няма нищо общо, но по твоята логика може оттам да е взета идеята за моста.
Всеки човек би могъл да го сравни с още хиляди произведения – този факт доказва, че самият подход с лепенето на етикети е грешен. Просто е невъзможно да вземеш от всяка книга, защото нямам как да прочетеш всички.

Виж какво става при поетите. Hякои от тях са “патентовали” думите любов, жена, мъж, семейство, и всеки, който ги спомене, веднага бива обвиняван. Тъпо е. Попадал съм на такива етикети, обвинения и сравнения, че месеци по-късно ме е напушвал смях.

Искаш ли да посоча други от същия сорт, на които вероятно ти самият си се присмивал, но не подозирш, че и твоят коментар влиза в същата графа.

1. Васил Петров е българският Франк Синатра.
Баси глупостите! Какво като има същия плътен глас? Какво като има същото надменно поведение? Какво като носи костюм? Страааашни “прилики”, спор да нема!

2. Ингви Малмстийн имитирал Ричи Блекмор, защото се обличал в черно.
Ееее, тук просто не мога да коментирам! Толкова фенове на черния цвят, включително аз, и заради това всички имитираме Блекмор! Оооо, логика!

3. Ако пишеш за индианци, задължително си взел от Карл Май или Майн Рид. Историите за червенокожите не започват с тях, но някой ги е нарочил и ареее, те са Господа-Бога на жанра.


4. Ако пишеш за пирати, значи си откраднал от Емилио Салгари или Рафаел Сабатини.

5. Споменеш ли космонавти, 100% си взел примерно от Айзък Азимов.

Между другото, убеден съм, че ако Пратчет не беше толкова известен, а обитаваше blog.bg, ти и него щеше да обвиниш, че е взел примерно от Жул Верн. Hе отричай! Щом си приел тактиката на сравненията и етикетите, значи би го приложил абсолютно към всеки.

Колкото до Токсик, тя със сигурност е откраднала и знаеш ли от кой? От Кирил и Методий. Сещаш се, нали – използвала е българската азбука. Ееее, тук просто нема к’во да се каже!
цитирай
57. toxic - 55. muerte,
28.04.2012 12:42
хехе още по-тъпо е да намекваш за заемки. От Тери Пратчет е взето единствено заглавието, което не блести с нищо, но ми пасва на метафората. О да, и още нещо Тери Пратчет е ОТКРИЛ, че троловете живеят под мостове.
Мерси за поздравленията, този учителски стил ми е познат, пробвай друго.
цитирай
58. toxic - 56. tutankhamon661
28.04.2012 12:48
голям фал щеше да стане - първоначално си мислех да бъде нещо от сорта на "Междузвездни войни". Добре, че се отказах навреме, директно отивах под ударите на ACTA, SOPA и Монсанто...например :)))
цитирай
59. juliata - :))
03.05.2012 12:31
Браво! Чудесно написано! Добре си ги изтипосала! :)) Достави ми удоволствие да чета това твое творение! :)
цитирай
60. bale14 - Много талантлив разказ!
03.06.2012 09:57
Посмях се от сърце, Вие сте истинска майсторка на перото!
цитирай
61. blagovestie - Абсолютно Реал
10.08.2012 10:10
:))))

Поздрави, слънце, желая ти разкошно лято ;)
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: toxic
Категория: Забавление
Прочетен: 1287485
Постинги: 77
Коментари: 1398
Гласове: 2182
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031