Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.01.2013 14:37 - Toxic games
Автор: toxic Категория: Забавление   
Прочетен: 10717 Коментари: 16 Гласове:
32


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

       
 
 “За Авандир животът беше само една игра и ето, че тя свърши.”

        надпис на надгробна плоча в покрайнините на Тилисиум, “Sacred 2”.

***

   “Още един боб с кисело мляко!” – шракна с пръсти Шерифа на отминаващата сервитьорка. Отблясъците на значката му кръстосаха лъчи с ослепителната й усмивка и почти чух шумоленето на феромоните, които си обмениха набързо.

   “Ай, стига бе, шефе...и на Хаваите ли боб?! Излагаш се.”

   “Класиката си е класика, дори и на Хавайте. Вчера продадох рецептата на главния готвач за 17 500 $. Отначало искаше да плати в зъби от акула и рачешки щипки, тъй като били официалната местна валута, но като споменах вълшебната дума и веднаха се бръкна за пачка долари.”

   “КостоТрошачка” ли беше вълшебната дума? – опитах се да налучкам аз.

   “Не, “Санитарен Инспектор”... – отговори небрежно Шерифа и разрови боба, оглеждайки го внимателно за червеи, личинки и дребни ракообразни. Един прецакан готвач има хиляди начини да си отмъсти.

   “Ха! – изненада се Шерифа, преглеждайки смс-ите си -  Канят ни на театър...”Олигофрения, интелектуална чалга и бесни страшни пенсии”. Представление на живо в глог.бг.”

   “Никакъв шанс. Аз отивам на повторението на Е3 2012 в Лондон. Много  искам да видя пак как Mass Effect 2 издухва всичко по пътя.”

    Шерифът се загледа в лазурно синия бряг и изчетка едно насекомо от цветния си венец. Веднага почувствах как бонусите ми за Януари започват да клонят към минус безкрайност.

   “Всъшност..то Е3 тази година не беше нищо особено...пък и моят фаворит не спечели...иии...аааъмм... катосезамисляигритевъобщеумират...абе я да ходим на театър. Човек трябва да опита всичко!”

   “Така те искам.” – потупа ме по гърба Шефифа, от което зъбите ми изтракаха и ми отвори галантно вратата на парапланера.

***

   Завесата в глог.бг започна бавно да се вдига и в залата се разнесе отчетлив мирис на валериан, стари дантели и шкембе чорба с много чесън. От публиката, която се състоеше от десетина безработни, няколко непризнати гения и пет-шест скучаещи домакини, се чу нещо подобно на ръкопляскане. Обърнах се да видя кой е този запален фен и видях поетът Горимор да извършва блудствени действия с няколко листа хартия. 

   “Напомни ми после да го приберем за 24 часа тоя некрофил-еротоман. Има оплакване от възрастни глогърки, че е “ровил в архивите им”.

   “Хаха, така ли му се вика на това вече?  Добре, само трябва да се обадя на високо- технологичният отдел на НАСА. Не съм сигурна дали са изобретени достатъчно стерилни ръкавици.”

   В този момент един парцал се откъсна от повдигащата се завеса и за секунда се мярна апоплектично зачервената физиономия на Учителя, който душеше аватара с мръсното бельо на Руската императрица-Майка.

   "Пробив в завесата! Пробив в завесата! – изкрещя глогърът ХипХопфен – вие, продуцентите, не знаехте ли, че завесата е скъсана и всеки може да влезе и да участва в театъра."

“Изтрий този глупак и да продължаваме.” -  тихо нареди тайнствената фугура в сиво вълнено расо и спусната качулка от админската ложа.

Confirmed.” -  отговори дебелата разпоредителка на първа врата и с кеф, почти садистично натисна едно копче. Засвети надпис в червено “Assassination account, access denied”, a глогърът ХипХопФен изчезна с няколко искри и тихо “дзин-дзън”, като фея на разсъмване.

   “Няяяма ли да започне шибаното, е*ано, помиярско представление, бе шибеци, маймуни, недоклатени еднозъби еднорози и гаргантрюфели, нещастни. Ай ся разберете, кво ви казвам и кво ви пиша, директно от моята розова, красива, смислена интелектуална и духовна същност, ве тигани и лешници задръстени. Искам да гледам шибано умно и изклатено мисловно съдържаемо, а не воня и бълвоч! Аре..писна ми от вас..отивам да се гушкам с принца, шот всяка принцеса си има принц, не като вас дето не ставате от компютъра, излезте, живейте, дишайте и пикайте навън, да ви....motherf*ckers и cupcakes, смотани.”

   “Пфффф...”изпухтя дебелата разпоредителка и пак натисна копчето. “Немат спирка кат земат да плюят семки, бе. Аман!”

   “Малиии, шефе, това беше добро! Не съм чувала такъв език откак Dragon Killer  си метна клавиатурата през прозореца на финала на хардкор дуелите...Ебаси...”

   “Добро, добро, ама поставя под въпрос смисълът на здравното осигуряване. Трябва да обсъдя това с Бойко на съботния мач...” – замислено гризна мустака си Шерифа и изпрати един бърз безплатен смс.

   В този момент засвири нежна индийска музика и видяхме тролският вожд Ебале, обвит в облаци ганджа, да зъзне на перона на третокласна индийска жп гара, чието състояние беше непокътнато от времето на Заселниците.

“Искам да си купя билет първа класа” – изфъфли на гишето той.

“Съжаляваме, първа класа е запазена за свещенните крави, които ще пътуват  до Ганг днес. Можем да ви предложим самостоятелен кашон в товарния вагон, на който да се настаните удобно”

“Става. Аз съм пътешественик и не подбирам. Важното е да станат хубави снимки.”

“Ок, 2 долара, моля.”

“Какво?!? Вие да не сте Бритиш Еърлайнс бе? Каква е тази цена! Не мерси. Ще чакам великденското намаление. Мооже ли да остана на гарата до тогава, няма да заемам много място.”

“Да, разбира се. Благодарим ви, че използвахте услугите на Индийската национална железница.”

“Ало, колега...булгар, булгар? – дочу се глас от една съседна пейка.

“Да, ве булгар, кво си развикал!”

“Приятно ми е да ви видя тук, колега. Аз съм професор Спороток, фейкът на известния Спароток и съм тук за да докажа, че индийците не са траки, не са и славяни и като цяло са предимно  индийци. Съгласен ли сте с моята теза?”

“Зависи...имаш ли малко ганджа?”

“Ммм, чакай...май не, имам само чай от памирско подлистниче.”

“Офф, добре. Дай една линийка, че почвам мемоарите в снимки. От Ямбол до Индийската гара. Епик, нали?”

   В този момент на сцената връхлетя одърпан 63-годишен бабишкер, напарфюмиран с финска водка и забуха тролския вожд с чанта от крокодилка кожа. 

“Ще крадеш снимки, а? От мен, професионалната world-wide фотографка. На ти, нетен мутро-крадец, такъв!” и го задърпа за шала към Международния съд в Хага.

“Бааси как боли тоя секънд хенд чантище!” – изстена тролският вожд – “Кого налагаш ти бе, аз съм Гаднъм стайл интернешънъл глог звезда! Ох, ах...пуф...”

   “Оставете този човек на мира! Вие сте тази, която  краде снимки и аз имам безспорни доказателства за това.” – елегантно облечената Али x 5 сочеше 5-6 Гугъл търсения на чисто новия си маниашки таблет. “Погледнете тук и тук и тук. А най-вече тук...” и Али отвори страница на фински, на която се виждаха двойка прегърнати бабишкери, решени в русо и гарваново черно. “Тази русата познавате ли я?”

   В този момент фотографката получи нервна криза, за чието правилно диагностициране се изпокараха няколко международни медицински научни института. По късно CNN съобщиха, че е открита нов медицински феномен, наречен за краткост “параноидно-шизоидна алкохолна деменция с истеричен синдром”

   Някъде тук заспах и се пренесох в по-красивия свят на Е3, където DragonKiller тъжно ми казваше, че Дядо Коледа не е отговорил на молбите му и не му е донесъл нов компютър. “Ще трябва да се научиш да живееш с това – опитах се да му вдъхна кураж, но от сърцето ми капеше кръв за него. - Хората играят какви ли не игри, някои от които са доста отровни за тях. Но е смешно, когато го правят малко преди пенсия". Както казва Шекспир:

“Накрая на тази чудновата драма

последна роля: странно същество

с повторно детство, с изличена памет,

без зъби, без очи, без слух, без всичко!”

 

 

 

                                           

 

 

 

 

 


Тагове:   страшни,   пенсии,   Бесни,   глогбг,


Гласувай:
32



1. tutankhamon661 - toxic
09.01.2013 14:57


Хеееей, това се казва изненада!!!
Видях имейлите и реших, че може да си го пуснала тук. Както винаги, бях прав.

За много години! Жива и здрава да си! Успехите ти да следват един след друг и никога да не спират.

цитирай
2. miuenski - НА СЕВЕР ИМА ЛИ КРОКЪДАЙЛИ?
09.01.2013 14:59
НА СЕВЕР ИМА ЛИ КРОКЪДАЙЛИ?
цитирай
3. zoom - Туй, финското
09.01.2013 15:25
много злобно, баахмама му.....!
цитирай
4. kimiraikkonen - много злобно, баахмама му. . . . . ...
09.01.2013 16:35
zoom написа:
много злобно, баахмама му.....!


КАКВА ПРОТИВНО ИМАТЕ ТИ СРЕЩУ ФИНСКО?
цитирай
5. zoom - Здравей, Кими
09.01.2013 17:27
познаваш ли Яри Литманен или даже не си го чувал?
цитирай
6. kimiraikkonen - ТИ УМЕН?
09.01.2013 17:53
zoom написа:
познаваш ли Яри Литманен или даже не си го чувал?


ЯРИ ПРИЯТЕЛ КИМИ КОГА ЛИВЪРПУЛ ОЩЕ ИГРАЕ. ПОСЛЕ ГОСТУВА ПАДОК ФЕРАРИ КИМИ
цитирай
7. cefules - Ебале и поета са страхотни попад...
09.01.2013 19:26
Ебале и поета са страхотни попадения:-)
цитирай
8. nicodima - Браво!
10.01.2013 08:42
cefules написа:
Ебале и поета са страхотни попадения:-)


Всички образи са страхотни попадения : )...
цитирай
9. hopfen - Ха, ха, ха, колега, toxic
10.01.2013 09:43
изкара една ракия, за това, че си ме увековечил с роля в тази пиеса:) па макар и за кратко...
Наздраве!
цитирай
10. анонимен - Присъединявам се към
10.01.2013 12:32
мнението на Никодима. Особено харесах обаче финландския образ.
Браво, Токсик!
цитирай
11. tutankhamon661 - 10. angpiskova - Присъединявам се към
10.01.2013 13:11
angpiskova написа:
мнението на Никодима. Особено харесах обаче финландския образ.
Браво, Токсик!



Много е добра и умна. Затова ми е слабост.

цитирай
12. mar866 - хахаххахахааа:))))
10.01.2013 13:55
много е добро, смях се със сълзи:)))

поздравления! заслужава Пулицър
цитирай
13. toxic - Здравейте всички,
10.01.2013 20:55
miuenski, един крокъдайл има със сигурност :))


zoom, kimi, аз много харесва финско, студено, сняг, сияния, обаче финска водка брррр прави стара добра жена крокодил, плаши деца, прави страхува и крие под одеало


cefules, nikodima, радвам се че ви е било забавно :)


angpiskova, не сте права да недоволствате, че Рустам посещава блога ви...благодарение на него, никога не се притеснявам за правописните си грешки - той минава и ги оправя в един бърз коментар. Сега не знам защо е пропуснал :(


Хипхопфен :)))) с удоволствие те добавих, трябват и положителни герои, нали?



11. tutankhamon661 , ихааа...тези думи ще си ги направя на скрийнсейвър...


mar866, най-малко Пулицър и две три черешки :))
цитирай
14. sherif - Партньорке, ти си зашеметяваща!!!!!!
23.01.2013 14:41
Помня тези събития, но някои моменти ми се губеха. Добре, че си ти за да ми ги припомниш ;)
цитирай
15. toxic - Нормално, шефе,
25.01.2013 14:31
при този динамичен живот ;)
цитирай
16. toxic - Брех,
25.01.2013 14:33
злото пак е превзело блога, не мога да си пусна собсвения коментар, хаха..
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: toxic
Категория: Забавление
Прочетен: 1287528
Постинги: 77
Коментари: 1398
Гласове: 2182
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031