Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.07.2014 14:44 - Антиутопична приказка без всякаква поука
Автор: toxic Категория: Забавление   
Прочетен: 8122 Коментари: 7 Гласове:
21

Последна промяна: 27.07.2014 15:11

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
   Възможно е някога да е имало една една принцеса, която била толкова неизказано красива, че изобщо няма да се опитвам да ви я опиша. Фактите са, че който я зърнел за миг, онемявал и се парализирал частично. Естествено никой от гражданите на кралството не бил съгласен тази душегубка да мери улиците и да инвалидизира трудоспособното население, така че кралят я държал заключена в кула-небостъргач и само гувернантката й, с плътна превръзка на очите минавала три пъти на ден да й подхвърли по някой мъфин.

   Но, както е известно, където има ключалка има и ключ и един ден принцесала успяла да го измъкне от джоба на заспалия пазач и да "скъса веригите" образно казано.
   Принцесата отдавна си мечтаела за този миг. Придворният магьосник, с който си чатела в малките часове й споделил теорията си, че това, което не се вижда няма как и да навреди, така че ако успее да прикрие красотата си в достатъчна степен, може и да не превръща всеки срещат в глухонямо дърво.

   Принцесата се спряла на визия с опушен вампрски грим, в съчетание с фон дьо тен от зелено-сивата гама, добавила блестящо тъмно-виолетово червило и наръсила лицето си обилно с изкуствени самозалепващи се пъпки. Облякла прокъсано широко наметало и спуснала качулката ала Риана в "Run this town". Изобщо цялостният ефект бил като на нещо довлечено от котката и доволната принцеса изприпкала през задния вход на двореца.

   На крилете на нощния вятър стигнала за секунди до най-близката дискотека, избрала най-тъмната маса в ълъла и поръчала три бързи шота, за да може да си чуе мислите и въобще да реши кво прави нататък. Защото магьосникът се оказал прав - принцесата се разминала със сума ти и народ и никой не пострадал.

   Алкохолът се разлял като вулканична лава по кръвоносната й система и избухнал в главата й, оставяйки на мястото на мозъка огромна черна дупка. В този момент някакъв принц пробягал в сенките зад столовете зад нея и тихо прошепнал "Хелп! Тълпа красиви жени е барикадирала входа и не мога да се измъкна. Мога ли да се покрия под масата временно, защото ако ме хванат ще ме разкъсат". Принцесата била на добрите и се съгласила. Завързали неангажиращ разговор и принцът след като я огледал на светлината на свещите по-внимателно я попитал: "Без да ми се сърдиш, но май не си тукашна. Няма как да не забележа такова грозилище. Коя си ти?"

"Аз съм малка сладка лъжкиня и избягах от къщи. Също така си загубих мечето, така че не искаш ли ти да спиш с мен"  намигнала принцесата. 
"Какво?! НЕ!" - извикал принцът - "Но ако не е много нахално от моя страна дали не би ми помогнала да се измъкна през онази врата? Просто ме хвани под ръка, все едно си с мен".

   “Ок де“, съгласила се принцесата, която имала добро сърце въпреки всичко и изпратила принца до тях в сейф мод, целунала го по бузата за довиждане, после какво станало и двамата се качили в стаята му и тук не може да се разказва, защото е 18+. После докато лежали гушнати, принцесата споделила нейния проблем с красотата и страничните й ефекти. Принцът се заслушал заинтригуван, защото по-откачена история не бил чувал и изведнъж му просветнала идея:
   "Ти си родена точно за мен , кукло! Искаш ли да станеш моя жена?! Животът ми е ад. Непрекъснато се спъвам в красиви принцеси, които искат наследник от мен, а аз не признавам брака като институция. Освен това съседния крал е зависнал на границите ми от няколко дни, алчното му копеле, а ти можеш на неутрализираш цялата му армия само като те поизмием малко от тези пъпки. Даже няма нужда да си сваляш топ-а. А после, ако ти хареса можем да стигнем до ръба на света като негови Владетели? Какво ще кажеш, а?"

"Става" - казала принцесата, събудила магьосника онлайн, той събудил Преподобния онлайн, изгледали бракосъчетаващото клипче и поставили по един електронен подпис.

Година по-късно двамата стояли на края на света като негови Владетели. 

"Йесссс! Направих го! - извикал принцът - "Аз съм Владетеля на Света!"
   "Не ти, аз го направих! Кой парализира всички тези армии?"
    "А кой ти показваше пътя по картата?" - не й останал длъжен принцът, скарали се жестоко и той я блъснал от ръба на света. Ох, не, май я прегърнал, целунал я  и живели дълго и щастливо. Или пък принцесата се ядосала, превърнала принца в дъждовен червей и го сложила в стъклена кутийка на нощното си шкафче. Честно казано изобщо не си спомням какво се случило, пък и няма никакво значение
.



Тагове:   смях,   забавление,   приказка,


Гласувай:
21



Следващ постинг
Предишен постинг

1. turb04 - Юхууу! Да живеят приказките! :)
27.07.2014 15:32
Юхууу! Да живеят приказките! :)
цитирай
2. sherif - toxic
27.07.2014 15:37

Вампирски грим ..... боже, разчувствах се ;))

Иначе той действително я блъсна от ръба на света, но аз прелетях отдолу (все пак съм обучавал самия Супермен), върнах я горе, скарах му се да не прави повече така ...... и едва тогава заживяха дълго и щастливо ...

цитирай
3. toxic - sherif,
27.07.2014 17:56
Вампирски грим ама без шевовете...
Изобщо няма да питам какво се случи по време на полета нагоре :X
цитирай
4. toxic - turb04,
27.07.2014 17:58
поуката е: "Накарай някой да работи в неделя и ще ти напише приказка" :))
цитирай
5. sherif - Изобщо няма да питам какво се случи ...
27.07.2014 18:37
toxic написа:
Изобщо няма да питам какво се случи по време на полета нагоре :X


Шшшт .... че принцът още не се е усетил да попита защо детето нe прилича на него!
:-DD


цитирай
6. injir - Приказката трябва да има поука. Не ...
28.07.2014 13:35
Приказката трябва да има поука. Иначе на мен ми е ясна поуката от цялата ти приказка.:)
цитирай
7. toxic - Е, супер, но защо не я сподели? :)
30.07.2014 18:43
Е, супер, но защо не я сподели? :)
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: toxic
Категория: Забавление
Прочетен: 1287563
Постинги: 77
Коментари: 1398
Гласове: 2182
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031